Teams en gemotiveerde medewerkers !

Coaching van klantgestuurde teams waarbij medewerkers worden ingezet en competenties kunnen ontwikkelen op basis van talenten!

Voorbij de klassieke functiebeschrijvingen terug naar de essentie met performante en wendbare teams!

 

Via een proces- en oplossingsgerichte aanpak, het opmaken van teamdoelen- & charters om te komen tot resultaatgerichte teams.

In onze aanpak laten wij ons hierbij o.a. inspireren door de procesgerichte aanpak van o.a. Schein, de theorie van Laloux & principes die we terugvinden in innovatieve organisaties.
 

       tma  &  teamcoacing

Logo-TMA-Certified-professional-300x130.

Met tma kunnen we medewerkers hun talenten, sterktes, uitdagingen en valkuilen in kaart brengen. 

 

De link naar competenties maakt het mogelijk om tot een taakverdeling te komen waarop medewerkers naargelang hun talenten en ontwikkelingsproces kunnen worden ingezet. 

 

In diverse cases zijn we hierbij losgekomen van klassieke functiebeschrijvingen en zijn we overgestapt naar het werken met sterrollen en verantwoordelijkheidsdomeinen.  Dit verhoogt het eigenaarschap, verantwoordelijkheid, het gevoel van betrokkenheid en de werknemerstevredenheid! 

 

Het resultaat hiervan is absoluut zichtbaar bij de klant en de resultaten van het team!  Het gaat om de combinatie tussen relatie & resultaat alsook de volledige persoon die meetelt in het verhaal!

Het aanbod voor organisaties richt zich op:

  • coaching van zelforganiserende teams

  • een talentgedreven personeelsbeleid

  • werving & selectie

  • interne coaching & oriëntatie

  • functioneringsgesprekken

  • exitgesprekken

In tijden van arbeismarktkrapte zelf onze witte raaf kunnen creëren en samen architect zijn van een talentgericht personeelsbeleid!

©2019 by DreAm & DO. Proudly created with Wix.com